Odorex als best geteste deodorant!

20130824-184940.jpg

Odorex als best geteste deodorants
volgens het testpanel van weekblad Margriet!

We zijn allemaal wel eens bang voor zweetluchtjes. Daarom stellen we hoge eisen aan onze deodorantproducten en hebben we vaak meerdere soorten deo’s nodig. In samenwerking met weekblad Margriet liet Odorex een testpanel bestaande uit Margriet lezeressen o.a. de Regular deo’s van het merk testen. Deze kwamen daarbij met een 8,1 als gemiddelde cijfer maar liefst een punt hoger uit de test dan de deo’s die de lezeressen normaal gebruikten!

Odorex heeft een effectieve lijn met hypoallergene, dermatologisch geteste en parabeenvrije deodorants. Al naar gelang de persoonlijke voorkeur of specifieke wensen van consumenten, biedt de lijn een ruime keuze uit doeltreffende rollers en sprays. De Regular-deo’s en de speciale applicaties van Extra Dry-lijn kunnen op een unieke wijze gecombineerd worden gebruikt.

Doe de online Odorex Deo-Check

Odorex biedt consumenten via hun website www.odorex.nl de mogelijkheid voor het eenvoudig online checken van de meest geschikte persoonlijke deodorantcombinatie van Regular en Extra Dry-producten middels de Odorex Deo-Check. In slechts vier stappen kom je hiermee direct te weten welke deo combinatie voor jou het best werkt.

Margriet testpanel van 350 vrouwen testte hun persoonlijke Odorex Deo-Combi’s

Weekblad Margriet en Odorex stelden eind 2012 een testpanel samen van 350 vrouwen. Via een oproep op de website van Margriet.nl werden vrouwen uitgenodigd om de online Deo-Check van Odorex te doen. Uit ruim 2500 aanmeldingen werd een panel samengesteld. Vervolgens kregen alle deelnemers via Odorex hun persoonlijke Deo-Combi op maat toegestuurd van Regular en Extra Dry producten voor een uitgebreide deotest en een aanvullende vragenlijst.

Een score van 8,1 inzake een zelfverzekerd gevoel en een langdurig droog resultaat

Van een goede deodorant verwachten vrouwen dat deze je optimaal beschermt tegen transpiratiegeur (voor een zelfverzekerd gevoel, de hele dag door) en dat de formule zorgt voor langdurig droge oksels. De Regular-deo’s van Odorex kwamen op beide fronten maar liefst met een 8,1 als gemiddelde cijfer uit de test! De ondervraagden vinden deze deo’s beter dan die van andere merken die tevens claimen transpiratiegeur te bestrijden en te zorgen voor droge oksels.

Enkele opvallende testresultaten van de Odorex Deodorants:

 Meer dan 85% van het Margriet testpanel had voorheen nog nooit een specifieke deodorant gebruikt tegen overmatig transpireren.
 Na het testen van de Odorex Extra Dry Deodorant tijdens lange werkdagen en intensief sporten gaf maar liefst 80% van de Margriet testpanelleden aan zeer tevreden te zijn over de geclaimde werking van deze unieke deo.
 Ruim 60% van het Margriet testpanel zegt dat de Odorex Deodorants veel fijner zijn in gebruik dan diverse eerder geteste deo’s van andere merken.
 Ruim 60% van het Margriet testpanel zegt de Odorex Deodorants vanaf nu merktrouw te blijven en de Deo-Combi van de Odorex Regular Deo en de Odorex Extra Dry Deo vanaf nu te zullen gebruiken bij inspannende momenten zoals bijv. sporten.

Distributie & meer informatie:

De producten van Odorex worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Koninklijke Sanders B.V. uit Vlijmen.

De Odorex-producten worden verkocht via supermarkt en drogisterij.

Voor meer informatie en de persoonlijke Odorex Deo-Check is er de website: odorex

Ontdek op deze site ook de nieuwste Odorex-campagne ‘Deo-Dating-Test’.

Odorex is tevens te volgen op Facebook via: facebook

20130824-185554.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s