LOVE your Hair met ProSet

20130821-214904.jpg

LOVE your Hair met ProSet® en win geweldige prijzen rondom de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm Smoorverliefd!

ProSet® LOVES your hair! De haarstylingsproducten van ProSet® garanderen een langdurige houdbaarheid van alle kapsels. Om de liefde voor mooie, verzorgde kapsels extra tot uiting te brengen, is er vanaf eind augustus a.s. een unieke winactie. Bij aankoop van twee producten van ProSet® bij de Kruidvatfilialen in Nederland maak je kans op geweldige prijzen rondom de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm Smoorverliefd!

Smoorverliefd neemt je mee in het turbulente liefdesleven van vier sterke vrouwen in Den Haag, in hun verschillende levensfases. Tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna wonen met z’n allen in één huis in Den Haag. Ze zijn mooi, moedig en verstandig. Soms weten ze het echter even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, ‘serial dating’, ongebluste lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes.

Nieuwe romantische komedie met o.a. Susan Visser, Anna Drijver en Johnny de Mol

Actrices Susan Visser (Gooische Vrouwen, Taped), Anna Drijver (Bride Flight, Loft), Anna Raadsveld en Beatrice Hillen spelen de vrouwelijke hoofdrollen in deze romantische komedie van Vlaamse regisseuse Hilde Van Mieghem. De voornaamste mannelijke rollen zijn voor Rik Launspach (De gelukkige huisvrouw), Johnny de Mol (Simon) en Pierre Bokma.

Unieke winactie van ProSet® i.s.m. Kruidvat rondom Smoorverliefd

Smoorverliefd is vanaf 12 september 2013 te zien in de Nederlandse bioscopen. Omdat het thema liefde in deze film goed aansluit op de slogan van ProSet® LOVE your Hair, gaat vanaf week 34-35 echter alvast een unieke winactie van start in samenwerking met de Nederlandse filialen van Kruidvat.

Hoe en wat kun je winnen?

Wie in de periode van 20 augustus tot en met 4 september 2013 twee full size producten van ProSet® koopt bij één van de Nederlandse filialen van Kruidvat, dient de code die op de aankoopbon staat, in te vullen op de actiepagina van kruidvat/ProSet met daarbij de naam- en adresgegevens. Vanaf dat moment dingt men mee naar geweldige prijzen rondom de nieuwe bioscoopfilm Smoorverliefd, te weten:

1x V.I.P.-arrangement voor 4personen voor de premièreavond van Smoorverliefd op 9 september a.s. in…. in Den Haag. De winnaar wordt hierbij opgehaald met een limousine en krijgt een ‘Meet & Greet’ met de complete filmcast, alsmede een goed gevulde goodiebag met ProSet®-producten.
10 V.i.P.-kaarten (5×2) voor de premièreavond van Smoorverliefd + goodiebag met ProSet®-producten
Bioscoopkaartjes voor Smoorverliefd (per kaartje à 2 personen)
Aankondiging van de actie middels diverse media

Naast het persbericht rondom de winactie van ProSet® en Smoorverliefd, wordt de samenwerking via de Nederlandse filialen van Kruidvat tevens in augustus aangekondigd in het eigen magazine van Kruidvat, op de websites van Kruidvat en ProSet®, in de nieuwsbrief van Kruidvat en middels radiocommercials.

20130821-214935.jpg

De ProSet®-producten worden verkocht via supermarkt en drogisterij.

Voor meer informatie is er de website: http://www.proset.nl

Dit is wel heel gaaf!!
Zou zeggen mee doen allemaal, en veel succes.

Liefs Patty.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s