Best of Britain edition!

20130703-163226.jpg

WE ❤ THE UK!

GLOSSYBOX verwelkomt the royal baby met een exclusieve ‘Best of Britain’ editie
JULI 2013. Naast de geboorte van deze koninklijke telg, zijn er nog genoeg andere redenen op te noemen waarom wij helemaal verliefd zijn op onze westerburen. Naast iconische fashionstatements, de muziek- en
popcultuur zijn we ook dol op de historie en cultuur die het eiland uitademt, de stiff upperlip en het klassieke Britse accent, het donkerbruine bier, de voetbalobsessie en natuurlijk fish&chips.
Maar niet alleen op het gebied van fashion, art en cultuur zijn onze Britse buren constant in beweging, ook op het gebied van cosmetica heeft het eiland ons als echte beauty-passionista’s genoeg te bieden!
Daarom brengt GLOSSYBOX in juli een fantastische ‘Best of Britain’ box uit, bestaat uit Britse beautyproducten en merken. Door het unieke Britse design van deze box, is dit hét ultieme collector’s item voor elke beautyliefhebber.
Eat your British heart out met deze exclusieve GLOSSYBOX.

Let op!
Omdat de box het ultieme cadeau van GLOSSYBOX aan het nieuwe Britse kroonprins of – prinsesje is, zal de box in de verkoop gaan op de dag dat de spruit geboren zal worden! Hou, zodra we de kanonschoten aan onze kant van de Noordzee hebben gehoord, de website van GLOSSYBOX dus goed in de gaten en sla je slag, want de box wordt in gelimiteerde oplage verkocht. OP=OP!
Adviesprijs: € 29,95

20130703-163926.jpg

Dit word vast en zeker weer een supergave box hou de website van de GLOSSYBOX in de gaten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s