Kardashian Glow!

image001

Wat kreeg ik vorige week twee super producten om uit te proberen en te reviewen. De producten van de Kardashian Glow collection van Kim, Khloé en Kourtney Kardashian.

Kim, Khloé en Kourtney zijn HOT! Dat geldt ook voor hun bodies! Creëer net zo’n sexy teint als dit spraakmakende trio, dankzij de Kardashian Glow Collection! Of je er nu mee over de rode loper wilt gaan, het oogverblindende middelpunt wilt zijn van een spetterende (na)zomerparty, of op je best in je meest fashionable fashion wilt verschijnen, met deze superieure bruiningsproducten en rijk verzorgende, hydraterende Tan Extender ben je altijd op je best!

20130624-160044.jpg

“Natural Bronzing Beauty” met Kardashian Glow Natural Bronzer

De Kardashian Glow Natural Bronzer bevat een geavanceerde mix van natuurlijke bronzers, ingekapseld in een unieke, parabeenvrije gelformule. Deze lotion voor onder de zonnebank zorgt voor een directe, streeploze en natuurlijk gebronsde teint. De toegevoegde ‘ Skin Brightening Formula ‘ geeft je huid bovendien een opvallend heldere en frisse uitstraling. De rijke textuur op basis van proteïne , sheabutter en amandelolie voedt en verzorgt de huid, zodat deze zijdezacht aanvoelt. Deze parabeenvrije formule is hypoallergeen en glutenvrij. Dat maakt deze lotion, voorzien van een tintelfrisse mandarijngeur, ideaal geschikt voor de gevoelige huid.

Intens onweerstaanbaar gebruind dankzij de “Kardashian Glow Intensifier Deluxe”

Heb je deze zomer een mooie bruine teint gekregen en wil je deze lang vasthouden en graag extra intensiveren? Met de Intensifier uit de Kardashian Glow Collection is succes verzekerd! Deze rijke lotion op basis van Aloë Vera, sheabutter en tyrosine ( een ongekend krachtig intensiverende bruiningsformule) geeft je huid onder de zonnebank direct een extra diepe, subliem gebronsde huid en gaat het ontstaan van fijne lijntjes en rimpeltjes effectief tegen. De rijke textuur van deze lotion voedt en verzorgt intensief en laat je lichaamshuid zijdezacht aanvoelen. De frisse, intens fruitige abrikozengeur is onweerstaanbaar.

Donkerbruine verleiding dankzij de Kardashian “Glow Dark Bronzer”

Ga je voor een diepe, karameldonkere bruining? Dan is de Kardashian Glow Dark Bronzer jouw ideale product! Deze bruiningslotion voor onder de zonnebank bevat een mix van donkere bronzers ( o.a. melanine, tyrosine, zwarte walnoot, wortel en karamel ), waardoor je ongekend snel een intens gebruinde teint krijgt. Het ‘Rejuvacell Anti-Aging Complex’ op basis van o.a. vitamine A, E, wijndruifextract en henna stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, zodat de huid er jeugdig en stralend uit blijft zien. De ‘Mattifing formula’ op basis van lavasteenpoeder zorgt ervoor dat je huid niet gaat glimmen. De hoogwaardige textuur op basis van aminozuren en fruitaxtracten ( van o.a. banaan ) voedt en verzorgt de huid op een intensieve wijze. Deze lotion heeft een vitaliserende limoen en nectarine geurbeleving.

Langdurig bruin en strak in je vel met de ” Kardashian Glow Tan Extender “

Maximale huidverzorging en versteviging combineren met het ongekend lang vasthouden van je bruine ( zomer) teint? De Tan Extender uit de Kardashian Glow Collection wordt vast en zeker vanaf nu jouw favoriete dagelijkse bodylotion! Deze rijke formule met een zachte bloesemgeur met safloerolie en aloë Vera, die het vochtgehalte van de huid optimaliseren.De krachtige antioxidant vitamine C beschermt de huid tegen vrije radicalen, gaat huidveroudering tegen en geeft de huid een heldere, gladde uitstraling. Het toegevoegde algenextract en het mineraal magnesium zorgen tot slot bij dagelijks gebruik voor opvallend en stevige en strakke lichaamshuid! SEXY!

De producten van de Kardashian Glow Collection zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland en België. Voor meer informatie kunt u kijken op de website australiangolddirect.com

Verkoopprijzen:

* Kardashian Glow Intensifier Deluxe 79,95/400ml en 11,95/sachet 15 ml
* Kardashian Glow Natural Bronzer 94,50/400ml en 13,95/sachet 15 ml
* Kardashian Glow Dark Bronzer 99,95/400ml en 14,45/sachet 15 ml
* Kardashian Glow Tan Extender 37,95/400ml en 4,95/sachet 15ml

Wat ik er van vind?

Wat een mooie verpakking heel chique, ik heb de Kardashian Natural Bronzer en de Kardashian Glow Tan Extender ontvangen om te testen.

Kardashian Glow Bronzer: De lotion is licht caramel gekleurd en je ruikt de heerlijke geur van mandarijntjes en amandelolie bij het opsmeren, op de huid blijft een licht goudglanzend laagje over waardoor je na het bruinen een mooie diepe kleur op de huid krijgt. Ik vindt hem echt super mooi en ga hem ook helemaal opmaken 😉

Kardashian Glow Tan Extender: Is een mooie blauwe fles met een pompje. De lotion is wit, en ruikt ook al zo lekker naar bloesem en aloë vera en met het opsmeren voel je direct al dat de huid strak trekt. De prijzen zijn best aan de hoge kant en weet niet of ik dit er zelf voor over zou hebben maar nu ik weet dat het zulke fijne producten denk ik er zeker over na.

Heb ik jullie nieuwsgierig gemaakt?

20130624-190817.jpg

7 gedachtes over “Kardashian Glow!

  1. Oh, wat lijkt me dit een heerlijk product. Ik ben benieuwd aangezien ik snel een diepbruine huidskleur krijg vind ik het mooier als er een “glow” laagje op huid zit die ook nog eens verzorgend is. Ik ga dit product zeker uitproberen. Btw, de verpakking is subliem! Thankx voor de uitgebreide informatie.

  2. Heerlijk was het weer om te lezen, geniet van al dat leuke nieuwe dingen en leer je ook weer van 🙂 ga zo door super leuk

Plaats een reactie